فروش کود گاوی

کود هرگونه مواد طبیعی یا غیرطبیعی که عموماً بخاطر مواد مفیدی که در آن وجود دارد در کشاورزی برای تقویت خاک مزرعه از آن استفاده می‌کنند . برای آنکه خاک از لحاظ مواد غذایی متعدد دچار کمبود نباشد استفاده از کود بسیار مفید خواهد بود .

تاثیر کود گاوی بر روی درختان و گیاهان

کود گاوی برای درخت و طیف وسیعی از گیاهان، گل ها و حبوبات مناسب است. کود گاوی تازه موجب تجزیه باکتری ها شده و دارای آنزیم های گوارشی فعال است و بعنوان کود گاوی پوسیده به یک کمپوست انعطاف پذیر تبدیل شود. کود گاوی می تواند حاوی باکتری های خطرناک باشد که در طول فرآیند تولید کمپوست از کود گاو نابود می شوند.
کود گاوی مستقیما بر روی گیاهان بخصوص خاک های شنی یا فقیر از مواد مغذی قابل استفاده است و حاوی ۳ ماده مغذی اصلی ۱۱ درصد نیتروژن، ۴ درصد فسفر و ۱۰ درصد پتاسیم و دارای آب قابل توجه (حدود ۸۶ درصد) است که موجب مرطوب نگه داشتن خاک بطور یکدست در طول فصل رشد می شود. تاثیر کود گاوی بر روی درختان بسیار بالا بوده و بعنوان منبع انرژی سبز خاک را تازه نگه می دارد.
کود گاوی دارای بافت نرم بعنوان یک کود غنی است که علی رغم بوی بد آن، یک افزودنی آلی بهمراه مواد مغذی گیاهی خاک برای هر باغ است. دیگر موارد استفاده از کود گاوی در تولید گاز متان و بیوگاز است.
این کود برای باغداران بسیار مقرون به صرفه و افزایش دهنده کیفیت خاک بوده و در تولید محصولات اثر خوبی دارد. این کود جایگزین مناسب کود های غیر آلی در باغ ها است و برای غنی سازی خاک استفاده می شود. همچنین با حفظ حاصلخیزی خاک موجب تولید غلات و حبوبات در نرخ مناسب است.
هنگامی کود دامی تاثیر بسیار زیادی روی درختان دارد که با کود آهن ارگانیک یا کود کلات آهن ترکیب شده باشد.
 

* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *

تلفن تماس  : 09125573200

 

مضرات و فواید کود دامی

منظور از کود دامی یا حیوانی مجموعه ای از مواد بستری ، ادرار و مدفوع گاو ،گوسفند ،مرغ یا هر حیوان دیگری است که از محل نگهداری آنها به دست می آید.درصد مواد غذایی کود حیوانی وکیفیت فیزیکی آن به عواملی مثل نوع حیوان ، کیفیت مواد بستری ، میزان پوسیدگی کود ، تغذیه دام ، میزان سدیم و مقدار بذر علفهای هرز ، اسپور بیماریها ، لارو و تخم حشرات ، شن و خاک بستگی دارد.

کود دامی تازه ، کود دامی مضر

درصد ازت کود گاوی بیشتر از کود گوسفندی و مرغی است.ولی درصد فسفر و پتاسیم کود مرغی از کود های گاوی و گوسفندی بیشتر است.همانگونه که ذکر شد درصد مواد غذایی کودها به اغذیه دامها بستگی دارد.مثلا چنانچه جیره غذایی یک دام از نظر یک عنصر ضعیف باشد کود حاصله نیز بالطبع از نظر آن عنصر ضعیف خواهد بود.بنابراین چون میزان عناصر غذایی موجود در کود دامی ثابت نیست ،و همانگونه که در بالا اشاره گردید از دامی به دامی دیگر و از جیره غذایی به جیره غذایی دیگر تفاوت می کند، این امر کارشناس را در جهت اعمال یک مدیریت کودی صحیح دچار سردرگمی می نماید چرا که در مدیریت تغذیه، یک کارشناس با اجزاء و واحدهای کوچکی مانند درصد و حتی پی پی ام (قسمت در میلیون ) عناصر غذایی سروکار دارد و ثابت نبودن میزان عناصر غذایی در یک کود مسلماً نمی تواند یک برنامه کودی صحیح را ایجاد کند.
تغییرات جزئی و بسیار اندک در میزان عناصر غذایی می تواند بر همکنشهای مثبت و منفی در آنها ایجاد کند.به بیان ساده تر اینکه یک عنصر می تواند میزان جذب عنصر دیگر را تحت تاثیر خود قرار داده و آن را کم یا زیاد نماید.به عنوان مثال بالا رفتن میزان پتاسیم باعت کاهش میزان جذب کلسیم و بر عکس خواهد شد که به این عمل اثر متقابل یا آنتاگونیسمی گفته می شود. افزایش در میزان عنصر آهن باعث افزایش جذب میزان عنصر روی خواهد شد که به این عمل اثر سینرژیک گفته می شود.بنابراین مشاهده میگردد که کم و یا زیاد شدن عناصر غذایی در کود دامی نه تنها خود ایجاد اشکال نموده بلکه می تواند بر روی جذب دیگر عناصر غذایی نیز اثر گذار باشد.
تغییرات جزئی و بسیار اندک در میزان عناصر غذایی می تواند بر همکنشهای مثبت و منفی در آنها ایجاد کند.به بیان ساده تر اینکه یک عنصر می تواند میزان جذب عنصر دیگر را تحت تاثیر خود قرار داده و آن را کم یا زیاد نماید.به عنوان مثال بالا رفتن میزان پتاسیم باعت کاهش میزان جذب کلسیم و بر عکس خواهد شد که به این عمل اثر متقابل یا آنتاگونیسمی گفته می شود. افزایش در میزان عنصر آهن باعث افزایش جذب میزان عنصر روی خواهد شد که به این عمل اثر سینرژیک گفته می شود.بنابراین مشاهده میگردد که کم و یا زیاد شدن عناصر غذایی در کود دامی نه تنها خود ایجاد اشکال نموده بلکه می تواند بر روی جذب دیگر عناصر غذایی نیز اثر گذار باشد. فراوانی ترکیبات آلی ازت دار ساده کود حیوانی تازه ، بسیار مساله ساز است. تجزیه سریع این مواد موجب آزاد شدن گاز آمونیاک و تجمع آن در مجاورت ریشه ها گردیده و موجب مسمومیت گیاه می شود.بعضاً توسط نگارنده متن ، مشاهده گردیده که در برخی روستاهای هندوستان ،کود های دامی را به شکلهای مدور به شعاع حدود بیست سانتی متر و قطر حدود پنج سانتی متر درآورده و از آنها به دلیل اشتعال پذیری بالا و شعله حرارتی مناسب ، برای سوخت در مصارف خانگی استفاده می شود. زیادی املاح نمکدار در کود نیز می تواند از طریق ایجاد پتانسیل اسمزی و یا مسمومیت مستقیم گیاه مساله ساز باشد.
در حالی که در بیشتر مناطق کشاورزی ما ، دو عامل شوری و کم آبی برزگترین معضل کشاورزی به شمار می رود. اراضی کشاورزی روز به روز شورتر و چاه های آب و قنوات روز به روز کم آب تر می شوند.
کم آبی دو مفهموم را در بردارد: یکی فقدان و کمبود آب و دیگری شوری بالا.بدین معنی که شوری خود مساوی است با کم آبی.بنابراین شور شدن خاک، آنهم به دست خود کشاورز، دانسته یا ندانسته ، به نوعی کم آبی و تشنگی گیاه و در نهایت کاهش محصول را در پی دارد.
اینکه دامها از چه نوع غذایی تغذیه نمایند و کود دامی در چه زمان و مرحله ای برداشت گردد در رکود یا قوه نامیه بذور تاثیر بسزایی دارد.
همچنین بر طبق تحقیقات به عمل آمده توسط پروفسور Karen Renner محقق علوم گیاه و خاک ، 25 درصد بذور علفهای هرز موجود در علوفه دامها و خوکها سالم و دست نخورده در مدفوع آنها دیده می شود که می تواند پس از پراکنده شدن در سطح زمین شروع به رشد نموده و به سرعت تکثیر یابد.
در تحقیقی دیگر که مدارک آن در دست است کودهای گاوی حاصل از 20 گاوداری در شهر نیویورک مورد آزمایش قرار گرفت و به طور میانگین در هر پوند (453 گرم ) کود دامی ،40 بذر علف هرز وجود داشت.این بدین معنی است که در یک تن کود دامی مقدار 88300 بذر علف هرز وجود دارد!! که البته تعداد باکتریها،قارچها و دیگر عوامل بیماریزای دیگر را هم باید به این تعداد اضافه کرد.چنانچه کشاورز به عنوان مثال مقدار 25 کیلو گرم کود دامی را برای هر درخت پسته در نظر بگیرد ، در این صورت با دست خود تعداد حدود 2207 عدد بذر علف هرز را در کنار هر درخت ریخته است!اکنون هزینه های مبارزه مکانیکی یا حتی شیمیایی برای از بین بردن علفهای هرز را در نظر بگیرید.همچنین در نظر داشته باشید که علف های هرز همانطور که از نامشان پیدا است در غذای درخت شریک شده و در واقع با او رقابت نموده و از عناصر غذایی تغذیه می نمایند.
شایان ذکر است که بذور علفهای هرز با هسته های کوچک و مقاوم، به راحتی از درون سیستم گوارشی حیوان دست نخورده عبور کرده و دفع می شود و در صورتی که دپو نشده و پوسیده نیز نگردد ، قوه نامیه خود را نیز از دست نداده و در فاصله زمانی مناسب شروع به رشد و نمو می نماید.

تولید کمپوست از کود گاو و تاثیر کود دامی بر روی درختان و گیاهان

تاثیرکود گاوی بر روی درختان را بررسی می کنیم. کود گاوی یک منبع بیولوژیک مهم است. کود گاو و  ورمی کمپوست  مقدار ماده آلی خاک را افزایش داده و موجب بهبود نفوذ، ظرفیت نگهداری آب و افزایش ظرفیت تبادل کاتیونی می شود. یکی از منابع انرژی تجدید پذیر و پایدار است که موجب کاهش میکروب های بیماری زای قارچی و باکتریایی می شود. تولید کمپوست از کود گاو و تاثیر کود گاوی بر روی درختان

* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *

تلفن تماس  : 09125573200

فروش کود گاوی در کرج

فروش کود گاوی  در البرز

قیمت  کود گاوی  در کرج