فروش انواع پرندگان
پرندگان گونه های مختلفی دارند که در سرتاسر جهان دیده میشوند موقعیت جغرافیای این پرندگان برروی ویژگی های آنها تاثیر گذار است
پرندگان مخلف با نام ها و رنگ های گونا گون
مانند مرغابی،بلدرچین،قو،غاز،بوقلمون،مرغو.....
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
تاریخچه پرورش مرغابی
مرغابی یکی از اولین گونههای پرندگان است که توسط آدمی اهلی شدهاست و به نظر میرسد که نخستین بار، اهلی کردن آن در کشور مصر صورت گرفتهباشد، زیرا در حفاریهای بهعملآمده بر روی گور آمنهوتپ سوم، یکی از فراعنهٔ باستانی مصر، که در حوالی ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد میزیستهاست، تصویر یک اردک در بین گلهای لوتوس مشاهده شدهاست، و گفتنی است که مصریان باستان یکی از اولین اقوام کهن بشری هستند که اقدام به جوجهکشی از این پرنده نمودند، و شاید علت توجه مصریان باستان به پرورش این پرنده، کانالهای متعدد آبی و رودخانه طویل و ممتد نیل بوده باشد. امروزه نیز پرورش مرغابی به شدت در مصر متداول است.
آموزش پرورش اردک و جوجه کشی از تخم اردک
اردک پرنده ای از دسته مرغابی سانان است که در محیط های نزدیک آب شیرین و دریاها زندگی می کند. این پرنده در همه نقاط کره خاکی به غیر از قطب جنوب زندگی می کند. اردک اگرچه مانند قو و غاز پرنده ای آبدوست محسوب می شود ولی چثه کوچکتری نسبت به این پرنده ها دارد.
پرورش جوجه کشی اردک
اردک پرنده ای همه چیزخوار است و قادر است از از مواد غذایی گیاهی و جانورانی مانند حشرات و کرم ها تغذیه کند. اگر می خواهید اردک پرورش دهید بهتر است از میوه جات و کاهو و غلات جوانه زده گندم ، جو ، برنج و ذرت استفاده کنید. همچنین می توانید از ذرت بو داده ، میوه ها و تخم مرغ خرد شده نیز به عنوان مخلفات در تغذیه این پرنده استفاده کنید. نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که به هیچ عنوان از مواد دارویی ، هسته های میوه ها و بذر گیاهان و غذاهای چرب در تغذیه اردک استفاده نکنید.
فروش اردک و تغذیه اردک
دمای نگهداری با توجه به نوع اردک ها متفاوت است. جوجه اردک ها را باید در دمای 22 تا 28 درجه سانتی گراد و اردک های بالغ را در دمای 0 تا 30 درجه سانتیگراد نگهدارید. اردک های بالغ را حتی در اکثر مواقع می توان در دمای زیر صفر درجه سانتیگراد نیز نگهداری کرد.
دمای نگهداری اردک ها
جنسیت اردک ها با توجه به رنگ بال و پر آن ها قابل تشخیص است. معمولا اردک های نر بال و پر رنگارنگ و اردک های ماده بال و پرساده و معمولی دارند. یک راه دیگر تشخیص جنسیت اردک نگاه کردن به دهانه کلواک پرنده است. برای این کار همانند سایر پرندگان پاهای پرنده را جدا کرده و دهانه کلواک را فشار دهید تا مدفوع از آن خارج شود. با باز کردن دهانه کلواک اگر اندام جنسی سه میلی متری دیده شود پرنده نر است و در صورتی که اگر اندام جنسی وجود نداشته باشد پرنده ماده است.
فروش بلدرچین
بلدرچین به گروه بزرگی شامل چندین سرده از پرندگان کوچک از راسته ماکیانسانان گفته میشود. این پرندگان شناختهشدهترین گونههای راستهٔ ماکیانسانان هستند. آنها به دو بخش بلدرچینهای بر جدید (تیرهٔ Odontophoridae) و بلدرچینهای بر قدیم (تیرهٔ Phasianidae) تقسیم میشوند.
بلدرچینها جثهٔ کوچک دارند و زندگی بر روی زمین را ترجیح میدهند. از دانهها و نیز حشرات و دیگر جنبندگان کوچک تغذیه میکنند. بر روی زمین لانه میسازند و بر پروازهای کوتاه و سریع قادر می باشند.
برخی گونهها همچون بلدرچین ژاپنی و بلدرچین معمولی پرندگانی مهاجرند و توانایی پرواز در مسافتهای طولانی را دارند. در برخی کشورها برخی گونههای بلدرچین در تعداد زیاد پرورش داده میشوند تا از تخم و گوشت آنها استفاده شود یا حتی در شکارگاهها رها شوند. این پرنده در سکونتگاههای خود هم توسط انسانها بطور گستردهای شکار میشود تا از گوشت و پرهایش استفاده شود.
محتویات
پراکندگی گسترده و فراوانی نِسبی این پرنده در خاورمیانه با نامهای مختلف برای آن در میان فارسیزبانان همراه بودهاست. بهجز «بلدرچین» که واژهای در اصل ترکی و اصلیترین نام این پرنده است. در زبان لری آن را «کوگ پور» (Kowgpoor) به معنی (فرزند کبک، همانند کبک) (کوگ: کبک ، پور: فرزند) می نامند. واژهٔ «کَرَک» در متون فارسی میانه و نیز در گویش هراتی و گویشهای زبان کردی، در فارسی جدید بهویژه در گویش کرمانی واژهٔ «بدبده»، در فارسی کلاسیک واژهٔ «وَرْتِج/وَرْتیج/وَرْدیج» و در مازندران و برخی مناطق گیلان و سمنان «وَرده» از نامهای دیگر این پرنده است. در زبان گیلکی نیز آن را «وُشُم/وُشوم» مینامند و سومین پادشاه زیاری را به جهت علاقهاش به شکار بلدرچین وشمگیر مینامند. در عربی از واژههای «سَمانی» و «سَلویٰ» استفاده میشود که به فارسی نیز راه یافتهاست
عنوان این پرنده در ویکیپدیای تاجیکی «بیدانه» است. به جز این مورد واژههایی که تاجیکها برای نامیدن این پرنده به کار میبرند دقیقاً واژههاییست که در سطرهای پیش آمد: ورتیش ، وریشک ، کَرَک ، سَلویٰ و و ُشم.
اگر شما هم چند وقتی هست مشغول پرورش بلدرچین هستید حتما متوجه شدید که گاها یک گله بلدرچین مولد یک نواخت تخم گذاری نمیکند و یا مقدار تخم گذاری بلدرچین ها در روز کم تر از حد انتظار است و نگهداری گله توجیه اقتصادی خود را از دست می دهد.
اینکه بلدرچین ها تولیدشان به پیک نزدیک باشد و مدت دوره تخم گذاری بلدرچین طولانی تر باشد به عوامل متعددی بستگی دارد برای بررسی بهتر این موضوع لازم است عوامل تخم گذاری بهتر را در دو دوره قبل از شروع تولید و حین تولید تقسیم و بررسی کنیم.
عوامل موثر قبل از شروع تخم گذاری بلدرچین
مهمترین دوران برای یک گله مولد از زمان هچ آغاز میشود و تا ۵۰ روزگی ادامه پیدا میکند. دقت کنید اگر جوجه های اختصاص یافته برای گله مولد دوران جوجه کشی داخل دستگاه جوجه کشی و یا روزهای ابتدایی خارج از دستگاه با مشکلات سپری کرده باشند در طول دوره تخمگذاری نمی توانند بازدهی بالا داشته باشند. بیشترین آسیب جوجه ها مربوط به از دست دادن آب در دوران هچر و روزهای اول تولد است. پایین بودن رطوبت هچر و در دسترس نبودن آب کافی برای جوجه بلدرچین ها در روزهای آغازین پرورش می تواند مشکل دی هیدراته شدن و یا همان کم آبی بدن را ایجاد کرده و صدمات جدی به اندام های بلدرچین وارد کند.
همچنین تغذیه مناسب این دوران در ساخت اندامی مناسب برای زمان تخم گذاری بلدرچین کمک مهمی خواهد کرد. جیره های با فقر غذایی در مواد معدنی و ویتامین ها عمر مفید تخمگذاری را قطعا کاهش خواهد داد.
فروش قو
قو پرندهای از تیره اردکیان، که غازها و اردکها را نیز در بر میگیرد، است. این پرنده دارای جثهٔ بزرگتری نسبت به دیگر اعضای این خانواده است و از بزرگترین و زیباترین پرندگان آبزی جهان بهشمار میرود. با اینکه یک نژاد از قو دارای پرهای کامل سیاهاست و یک نژاد دیگر دارای پرهای سیاه بر گردن است؛ اما، در باور همگانی این پرنده بیشتر با رنگ سفید پرهایش به یاد آورده میشود.
قوها در بیشتر مناطق نیمکره شمالی یافت میشوند. در قاره استرالیا و آمریکای جنوبی نیز دو گونه از این پرنده زندگی میکنند. آنها در مناطق آبگیری و مردابگونه زندگی و تخمگذاری میکنند و با آمدن و رفتن فصلها به مناطق دیگر مهاجرت میکنند. ایران از جمله مناطقی است که قوهای مهاجر زمستانها را در آن میگذرانند و سه گونه قو به مناطق شمالی ایران و دیگر مناطق خاورمیانه مهاجرت میکنند.
این پرندگان مانند دیگر اعضای خانواده اردکیان گیاهخوار هستند و از گیاهان آبزی تغذیه میکنند. آنها گاه موجودات ریز زیرآبی و به ندرت ماهیها را نیز میخورند. قوها در طول زندگی بهطور معمول تنها یک همسر اختیار میکنند و میزان جدایی در آنها بسیار کم است. آنها تنها در صورتی زوج جدید انتخاب میکنند که یا همسرشان بمیرد یا آنکه نتوانند تخمگذاری و جوجهآوری کنند. قوها در حالت کلی بسیار آرام هستند و تنها در صورت نزدیک شدن مهاجمان در هنگام نگهداری از جوجههایشان به شدت خشن میشوند. این پرندگان جانورانی قلمروخواه هستند و با تمام توان از قلمروی خود در برابر مهاجمان احتمالی دفاع میکنند.
به دلایل گوناگون از جمله وفاداری زوجها به هم در میانشان یا داشتن ظاهری زیبا و باوقار، این پرندگان در داستانها و افسانههای سراسر زمین جایگاه ویژهای داشتهاند. از گذشتههای دور از این پرنده در ادبیات و هنر جهان، به ویژه اروپا، به نیکی یاد شده و رنگ سفید پرهایش نشانهای از معصومیت و پاکی آن بهشمار میآمدهاست. بسیاری از افسانههای مردمان جهان پیرامون قو آن را مرتبط با افسانه آفرینش و نشانهای از خدایان دانستهاند.
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
گونههای قو
گونه سیگنوس الور یا قوی گنگ
این قو پرندهای ساکت و بیصدا میباشد که بدنی سفید با پرهای بسیار نرم و نوکی سرخ یا نارنجی با حاشیه سیاه و حلقه سیاه دوربینی ظاهری زیبنده به این پرنده داده است. انتهای بالهای این پرنده کوتاهتر از دم آنها بوده به زیبایی ظاهر این پرنده میافزاید. در قاعده آرواره بالایی و در مجاورت پیشانی یک برآمدگی سیاهرنگ وجود دارد که در فصل جفتگیری بزرگ می شود. پرنده بالغ یا بدون آن میباشد یا اثری از آن در این محل وجود دارد. هنگام شنا کردن و ایستادن نوک آنها به سوی پایین و گردن به شکل S خمیده میباشد.
در این گونه پرنده نر و ماده هر دو روی تخم میخوابند و مدت خوابیدن روی تخم در آنها ۳۵ روز طول میکشد. در جزایر کوچک نیزارهای پیرامون مردابها و در پیرامون دریاچهها تخمگذاری میکنند. جوجههای خارج شده از تخم دارای رنگ قهوهای کم رنگ ، رویه شکمی آنها سفید و پاهای صورتی و نوکی گوشتی میباشند. غذای آنها از گیاهان آبزی و بیمهرگان و حتی مهرهداران کوچک نظیر ماهیهای کوچک و قورباغه است. مقاومت این پرنده در اسارت زیاد است و تقریبا اهلی میشوند و در شرایط نامساعد مهاجرت میکنند و در اسارت از گندم ، جو حتی نان خیس شده مصرف میکنند.
سیگنوس سیگنوس یا قوی خروسکی
این پرنده دارای فریاد بلند ویژهای میباشد که به سرفه بچههای مبتلا به سیاه سرفه و یا صدای بچهای که به بیماری خروسک مبتلا شده است شباهت دارد. بدن این قو سفید است و پرهای آن به نرمی پر قوی گنگ نمیرسد. رنگ نوک و رنگ فاصله بین چشم و بینی این قو زرد نارنجی است. عنبیه آن قهوهای و پاهای آن بزرگ و سیاهرنگ است. پرنده ماده کمی کوچکتر از پرنده نر میباشد. هنگام خشمگین شدن بالهای خود را بهم میزنند سر خود را بالا و پایین میبرند و انتهای نوک را با آب تماس میدهند و فریاد میکشند و به این دلیل عدهای این پرنده را قوی فریادکش می نامند.
پرواز گروهی این قوها به شکل عدد (۷) هفت یا بطور خمیده و خط اریب است پرواز گروهی آنها در شب آهنگ غم انگیزی تولید میکند. پرنده نابالغ قهوهای کم رنگ است پاهای آن نخودی رنگ میباشد و پیرامون و اطراف پیرامون چشمهای آن سفید است. رنگ نوک گوشتی و انتهای نوک آنها سیاه است. این قوها در سواحل دریاها ، دریاچهها ، رودخانهها و مردابها زندگی میکنند و به محض یخ بستن آب رودخانهها ، راه دریا را پیش میگیرند.
گونه سیگنوس بویک یا قوی سفید کوچک
از نظر جثه این قو کوچکترین قوی سفید رنگ است و از حیث شکل ظاهری شباهت زیادی به قوی خروسکی دارد ولی کوچکتر از آن است. قاعده نوک آن نارنجی ولی حاشیه و انتهای نوک این قوی کوچک سیاه رنگ میباشد که سیاهی انتهای نوک به سوی پایه نوک زیاد ادامه پیدا نمیکند به این جهت سر آن از قوی خروسکی تشخیص داده میشود.
رنگ بدن این پرنده سفید ، پاهای آن سیاه است در این پرنده تمام نوک دارای رنگی یکنواخت است پس از یکسان رنگ این قو سفید میشود. شماره تخمهای این قو نسبتا زیاد است و بین ۵ تا ۷ تخم میگذارد و رنگ تخمهای آنها خاکستری کمرنگ است در این قوها نیز فقط پرنده ماده روی تخم میخوابد مدت خوابیدن آنها ۳۴ تا ۳۸ روز میباشد. صدای قوها ملایم و پرواز آنها بیصداست. بعضی از پژوهشگران گروه این پرنده را در حال مهاجرت در شمال ایران گزارش دادهاند.
اهمیت اقتصادی قوها
گوشت این پرندگان خوراکی است ولی با زیبایی که این پرندگان چه در هنگام شنا روی آبها یا پرواز آنها در آسمان به طبیعت میدهند بیانصافی است که بشر جهت استفاده از گوشت نها این پرندگان زیبا را صید نماید بویژه که آنها ازدیاد نسل زیادی ندارند و اگر از تخم و گوشت آنها بیش از حد استفاده شود احتمال از بین رفتن نسل آنها زیاد خواهد بود.
فروش غاز
غازها پرندگان نسبتاً بزرگی هستند که حضورشان (حیاتشان) وابسته به آب است. نوع بیشتر غازها در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی بهطور جدی از نوع پرندگان وحشی و مهاجر هستند که برای گذراندن زمستان از شمال به جنوب میآیند. غازها قرنها در یک جا (بدون مهاجرت) زندگی میکردند. در مغرب (اروپا) غازها از خانواده گریلگ (Greylag) هستند اما در آسیا غازهای کمی (از نوع گرلگ) پرورش یافتهاند. همه غازها اکثراً گیاهخوارند و میتوانند آفتهای گلولههای پشمی (کاه) که محصول زمینهای زراعتی است بخورند یا در استخرها (آبگیر) و مناطق پر علف شهری ساکن میشوند. آنها همچنین در فرصتهای مناسب بی مهرگان را برای خودشان میگیرند و میخورند، غازهای محلی انواع غذا را امتحان میکنند. غازها معمولاً برای ادامه زندگی جفتگیری میکنند گرچه شمار کمی از غازها پس از جفتگیری از هم جدا میشوند. غازها گرایشی برای تخمگذاری و نگهداری از آنها دارند. همچنین غازها از آشیانه و جوجه غازها مراقبت میکنند که این کار باعث ادامه بقای آنها میشود.
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
پرورش غاز
پرورش غاز در ایران به دلیل خصوصیات منحصر به فرد نسبت به سایر پرندگان ، آسانتر بوده و همچنین سود اقتصادی بهتری هم دارد .اما به دلایل متفاوت پرورش غاز به طور صنعتی در ایران راه اندازی نشده است .
آناتومی غاز را می توان این طور توصیف کرد
غاز پرنده ای با جثه متوسط و زیبا و باهوش می باشد .
پا هایی بلند ، گردنی دراز ولی در مقایسه با قو گردن کوتاه تر دارند ، سر بزرگ و بین دو چشم پوشیده با پر می باشد .
دم بلند است و منقار نسبت به جثه باریک می باشد .
غازها در طبیعت در جنگل های قطب شمال زیست می کردند .
در اثر مهاجرت به اکثر نقاط زمین راه یافته اند .
ادامه حیات این پرنده وابستگی زیادی به آب دارد .
غازها گیاه خوار هستند و از گیاهان مراتع و مزارع پرورش غاز تغذیه می کنند .
همچنین از گیاهان رشد یافته در آبگیر ها تغذیه می کنند.
چرا پرورش غاز
نیاز روز افزون انسان به غذا باعث شده تا دست به کار پرورش غاز بزند .
سود بیشتر پرورش غاز نسبت به پرورش بلدرچین باعث شده است تا پرورش دهندگان طیور تمایلی بیشتری نسبت به پرورش این پرنده داشته باشند .
این حیوان اقتصادی را در سیستم های پرورشی برای تولید پروتئین مورد نیاز نگهداری و تکثیر می کنند .
اکثر نژادهای اقتصادی غاز که امروزه در مزارع معتبر پرورش غاز در دنیا دیده می شود از نژاد غاز وحشی خاکستری حاصل شده اند.
فروش بوقلمون
بوقَلَمون (در فارسی دری افغانستان: فیلمُرغ) گونهٔ بزرگی از پرندگان است که از سردهٔ (جنس) ملیگریس (Meleagris) و بومی آمریکای شمالی میباشد. بوقلمونها در راسته ماکیانسانان (Galliformes) قرار دارند.
بوقلمونها با یک ریش گوشتی که از زیر نوک آویزان است و با یک برآمدگی گوشتی که از بالای نوک آویزان است و اسنود (snood) نامیده میشود، متمایز میگردنند. با طول بالی از ۱٫۵ تا ۱٫۸ متر، بوقلمونها بزرگترین پرندگان جنگلهای محل زندگی خود هستند. همچون بسیاری از دیگر گونههای راستهٔ ماکیانسانان، بوقلمون نر بزرگتر و رنگارنگتر از بوقلمون ماده است.
نحوه نگهداری بوقلمون
نگهداری بوقلمون در سنین جوجگی، یکی از مشکل ترین مراحل پرورش بوقلمون است. بوقلمون های جوان نیز در مقابل عوامل بیماریزا کاملاً حساسند از این رو باید توجه فراوانی به آنها مبذول داشت. امروزه در اغلب کشورها، بوقلمون را بصورت تجارتی و به تعداد زیادی نگه داری میکنند و تعداد معدودی از شرکت های اصلاح نژادی، سویه های تجارتی مخصوص به خود را ارائه میدهند که از ضریب تبدیل و قدرت رشد بسیار بهتری نسبت به دیگر نژادها برخوردارند. در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت، تهویه، بهداشت و بالاخره جایگاه حداکثر نتیجه مطلوب حائز شود.
دمای مورد نیاز بدن بوقلمون
دما در هفته های مختلف باید به قرار زیر باشد
در شروع دوره پرورش و در سیستم آشیانه گرم (گرمایش در کل سالن) دمای آشیانه را در حدود 34 الی 36 درجه سانتی گراد تامین کنید و این دما را در اواخر هفته اول به 32 درجه سانتیگراد برسانید، سپس دمای آشیانه را در هفته دوم 29 ، هفته سوم 26 ، در هفته چهارم 24 (در تمام این مدت حرارت سالن نباید از 24 درجه سانتی گراد کمتر گردد)، هفته پنجم 21 درجه سانتی گراد و از هفته ششم تا پایان دوره دمای 18درجه سانتی گراد را حفظ نمایید. در مورد تامین دمای مورد نیاز نژاد های صنعتی، حتماً از راهنمای پرورش آن نژاد استفاده نمایید.
در روزهای اول جوجه ها نباید از منبع حرارتی دور شوند چون ممکن است سرما بخورند. اگر از دستگاه مادر مصنوعی استفاده میشود باید دور دستگاه مادر حصاری کشید تا از آن دور نشوند و یا اگر از هیتر استفاده میشود باید تمامی سالن حرارت یکنواخت و مناسب داشته باشد.
تهویه و رطوبت
برای رشد معمولی جوجه بوقلمون هوای تازه و تمیز ضرورت دارد. با استفاده از پنجره های تهویهای و همچنین هواکشهای برقی میتوان تهویه را کنترل کرده که البته تهویه نباید سبب سرد شدن سالن گردد. هنگام ورود به سالن میتوان وضعیت تهویه را بخوبی تشخیص داد، زیرا وجود هرگونه بوی نامناسب دلیل عدم و نقص تهویه است. تهویه نامناسب از طرفی سبب کم کردن رطوبت می شود. وجود رطوبت در داخل سالن نیز یکی از نشانه های نقص تهویه است. سالن نگهداری جوجه ها همیشه باید خشک نگهداری شود و اگر خشکی هوا بیش از حد لازم باشد رشد پرها کم شده و وضعیت پرها نامناسب می گردد.
فروش مرغ خانگی
مُرغ خانگی (Gallus gallus, Gallus gallus domesticus) یکی از ماکیانسانان است. مرغ خانگی نر خروس نامیده میشود.
مرغ یا ماکیان[۱] پرنده ای است از خانوادهٔ قرقاولان (Phasianidae)یا سیخک داران، زیرردهٔ نومرغان، از راستهٔ ماکیانسانان (Galliformes).[۲]
گفته میشود که همه نژادهای ماکیان از چهار نوع وحشی زیر پدید آمدهاند.[۳][۴]
یافتههای اخیر نشان میدهد که اهلی کردن مرغ خانگی، بیش از ۱۰٬۰۰۰ سال پیش در ویتنام صورت گرفتهاست. تا پیش از این باور عمومی بر این بود که این کار در هند انجام شدهاست.[۵] سپس مرغ اهلی راه خود را از هند به سوی ایران پیدا کرد. پس از آن از قلمرو لیدیه که توسط ایرانیان فتح شده بود، در قرن پنجم پیش از میلاد به یونان راه یافت.[۶] مرغ از دوران سلسله هجدهم فراعنه در مصر شناخته شده بودهاست؛ طبق گزارش سالانهٔ توتموس سوم، پرندهای که هر روز تخم میگذارد، به عنوان خراج از سرزمین مابین صحرای سینا و سوریه، یعنی بابل، به مصر آورده شدهاست.[۷] اما در عهد عتیق هیچ نشانهای از مرغ دیده نمیشود.
تحقیقات ژنتیک حاکی از آن است که نیای(اجداد) مرغ خانگی، خروس جنگلی قرمز و خاکستری(G.sonnerati) است. گرچه نسل دورگهای که حاصل این دو نژاد باشد در اکثر مواقع نازا و عقیم میباشد، اما ژن عامل پوست زرد در مرغ در خروس جنگلی قرمز (نزدیکترین خویشاوند مرغ) نبوده و به احتمال بسیار زیاد این ژن از گونهٔ خاکستری به میراث گرفته شدهاست.[۸]
پرورش مرغ محلی در خانه
مرغ خانگی یا مرغ بومی را می توان در خانه نیز پرورش داد و با پس مانده غذا و سبزیجات تغذیه نمود.
• آیا که می توان مرغ بومی را در خانه پرورش داد؟
جواب: مرغ خانگی همانطور که از اسمش پیداست ، در خانه نگهداری می شود ولی به خاطر اینکه سروصدای زیادی دارند و ممکن است برای همسایه ها مزاحمت ایجاد کنند و همچنین در تعداد زیاد ممکن است بوی آن برای همسایه ها مزاحمت ایجاد کند.
البته با تمهیداتی می توان بوی مرغداری را بطور کامل از بین برد
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
فروش بوقلمون در کرج
فروش قو در کرج
فروش بلدرچین در کرج
فروش غاز در کرج
فروش اردک در کرج
فروش مرغابی در کرج
فروش مرغ خانگی در کرج
فروش پرندگان در کرج