فروش پرلیت
بعضی از دانشمندان معتقدند پرلیت از هیدراسیون اسبیدین عامل گردیده است و آب موجود در آن به صورت مولکولی و هیدروکسیل است. نسبت مقدار این دو نوع آب در پرلیت به میزان فراوانی اکسید کلسیم و منیزیم بستگی دارد. پرلیتها ناپایدارند و با گذشت زمان شروع به تبلور میکنند و سپس خاصیت اصلی خود را از دست میدهند. بیشتر پرلیتهای مرغوب به دوران سوم و چهارم زمین شناسی تعلق دارند. چنانچه پرلیت آلتره گردد، به مونتموریلونیت ، اوپال و کلسدونی تبدیل میگردد.
پیش از جنگ جهانی دوم، پی جویی این ماده بندرت انجام می شد ،رویهم رفته از زمان کشف پرلیت بعنوان یک ماده صنعتی، مدت زیادی نمی گذرد.
تا سال 1928 تنها می دانستند که برخی شیشه های آتش فشانی وجود دارند که در برابر دمای ناگهانی، حجم آنها افزون می می گیرد. تا این که در سال 1940 بر روی پرلیت های موجود در کانسارهای آریزونا، ازمایش هایی انجام گرفت و سرانجام در سال 1946 فرآوری پرلیت برای مصارف صنعتی آغاز شد. در سالهای آغازین، فرآوری پرلیت رشد شتابزده ای داشت ولی بتدریج با رشدی کمتر ادامه یافت، آن چنان که در سال 1968، 558000 تن پرلیت بهره برداری شد.
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
اصلاح خاک و چمن:
خاکهای ماسه ای فاقد قدرت نگهداری وجذب آبند و خاکهای رسی فاقد قدرت تبادلات گازی و زهکشی خوب هستند. هر دو نوع خاک توسط پرلیت اصلاح پذیرند.
پرلیت در خاکهای ماسه ای باعث کاهش فاصله ذرات ماسه از هم می شود که خود منجر به موارد ذیل می شود.
1-افزایش قابلیت جذب و حفظ آب
2-نزدیک کردن خاک به شرایط خنثی
پرلیت در خاکهای رسی
1-ایجاد منفذ جهت زهکشی و تبادلات گازی در خاک
2-کاهش ترک خوردگی در خاک
3-جلوگیری از تراکم و در نتیجه بهبود توزیع و انتشار ریشه در خاک و نهایتاً بهبود رشد و نمو گیاه
تفاوت کودهای شیمیایی با پرلیت در زمینه اصلاح خاک
بکارگیری پرلیت برای اصلاح خاک بیشتر در زمینه های گلکاری و مواد باغبانی وزمینهای سلوفاته و کشت های دیمی و زمینهایی با بافت سنگین مورد مصرف قرار می گیرد و به بهترین شکل و تواماً مشکل فیزیکی و شیمیایی خاک را حل می نماید و با توجه به نرخ و تولید پائین از کودهای شیمیایی کاملاً مقرون به صرفه خواهد بود.
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
موارد مصرف پرلیت
خصوصیات فوق باعث شده که پرلیت مناسب مصرف در صنایع ساختمان ، کشاورزی ، غذایی ، پتروشیمی ، نسوز ، دام وطیور ، آب و فاضلاب ، سرامیک ، عایق کاری ، دربهای ساختمانی ، دکوراسیون و…
پرلیت جهت مصارف گلخانه و کشت هیدروپنیک با دانه بندی مختلف ۱ تا ۷ با توجه به نوع کشت
پرلیت بادانه بندی مختلف جهت مصارف ساختمانی بتن بلوک
جهت مصارف فیلتراسیون تصفیه از نوع پودری تا شکری و تا سایز ۲۰ میلیمتر
روش تولید پرلیت منبسط
به منظور تولید پرلیت منبسط شده در کارخانهها در کورههای عمودی همراه یا بدون پیش گرمکن عمل انبساط انجام صورت می گیرد. برای تولید پرلیت منبسط شده، ابتدا پرلیت خام در حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ درجه سیلسیوس پیش گرم شده و سپس وارد کوره اصلی می شود. در کوره اصلی در دمای حدود ۷۰۰ الی ۱۳۵۰ درجه سلسیوس ، پرلیت خام منبسط میشود. علت افزایش حجم بخاطر وجود ۲-۶ درصد آب در ساختمان پرلیت میباشد که خود این باعث نرم شدن و انبساط این ماده میشود. بر اثر تبخیر آب، هزاران حباب شیشهای نازک در هر ذره تشکیل شده و سبکی و خواص استثنایی که پرلیت پیدا میکند بدلیل ایجاد شدن همین حبابها و حفره ها میباشد. قطر دانه های پرلیت پس از فرآیند انبساط حدود ۳ برابر و حجم آن حدود ۲۷ برابر می شود . این عمل باعث سبکی و تخلخل فراوان می شود و از طرفی با توجه به سختی سنگ پرلیت که بین ۵ الی ۶ است این ماده با ارزش کاربرد فراوانی در صنایع مختلف دارد.
پرلیت منبسط شده فاقد هرگونه مواد آلی، بو،استریل،غیر محلول در آب،عایق صوت و حرارت،پایدار در برابر مواد شیمیایی،مقاومت بالا در برابر آتش(نسوز)،تخلخل بالا و دارای سطح خارجی زیاد می باشد.
پس از فرآیندتولید، پرلیت منبسط شده وارد سیکلونهایی شده و در آنجا خنک و همچنین دانهبندی میگردد. گرد و خاک محصولات تولیدی در انتهای خط تولید گرفته میشود.
سنگ پرلیت خام دارای چگالی حدود ۱۲۰۰ کیلوگرم در مترمکعب است، که پس از انبساط، چگالی آن حدوداً کمتر از یک دهم می شود؛ یعنی حدود ۴۰۰ تا۳۰ کیلوگرم در مترمکعب. (بطور میانگین در اکثر موارد چگالی این ماده حدود ۱۵۰-۱۰۰ کیلوگرم در مترمکعب می باشد.)
کاربردهای پرلیت خام در صنایع
پرلیت خام در صنایعی همچون کاشی و سرامیک ، ساخت الکترود ، تهیه سیمان ، متالوژی ، تولید زئولیت های مصنوعی ، فیلتر و صافی و همچنین ساخت فیبر شیشهای کاربرد دارد.
صنعت کاشی و سرامیک: برای تأمین عناصر سیلیس ، آلکانی و آلومینیوم مورد نیاز برای تولید سرامیک میتوان ترکیب همگن پرلیت خام را جایگزین کوارتز و فلدسپارت در تهیه مواد با جنس چینی نمود. در تهیه لعاب های رنگی از پرلیت میتوان استفاده نمود. در کاشی کف و سرویسهای بهداشتی ، پرلیت به میزان ۱۲ تا ۳۵ درصد جایگزین فلدسپارت می گردد. سرامیکهای الکتریکی و فیبر شیشهای پرلیت ها مناسب تشخیص داده شدهاند.
استفاده از پرلیت در صنعت سیمان و بتن
از پرلیت خام جهت تهیه سیمان پوزولان و بتن استفاده می شود.
ساخت انواع زیولیتها
پرلیت یک ماده اولیه مناسب برای تهیه انواع زیولیت ها با استفاده از محلولهای گرمایی محسوب می شود.
سایندهها : پرلیت به دلیل داشتن سختی بین ۵ الی ۶ به عنوان یک ماده ساینده مناسب استفاه میشود.
متالوژی : پرلیت خام در صورتی که به شکل لایه ای روی مواد مذاب قرار گیرد مانع از اکسیده شدن ماده مذاب ، کاهش افت دما و جمع آوری سرباره می گردد.
مزیت های استفاده از پرلیت در کشاورزی
نفوذ و پخش یکسان آب در خاک در حضور پرلیت
بستری مناسب برای کاشت گیاه و رشد و پرورش بذر
نگهداری آب و غذای گیاه و تامین اکسیژن کافی برای ریشه
اصلاح و بهبود سیستم هوادهی و آب دهی خاک زمین های کشاورزی
عدم ایجاد تغییر ناگهانی در دمای خاک و جلوگیری از شوک حرارتی خاک
دارا بودن pH خنثی در حد ۵/۷-۵/۶ و جلوگیری از هر گونه اختلال در ریشه
استریل بودن از نظر بهداشتی و جلوگیری از اثرات منفی علف های هرز و حشرات موذی
نفوذ و پخش یکسان آب در خاک
* با یک تماس مشتری همیشگی ما می شوید *
تلفن تماس : 09125573200
فروش خاک پرلیت در کرج
قیمت پرلیت باغبانی در کرج
فروش خاک پرلیت در البرز